Concert singer-songwriter Roon Staal in de Kapelle te Haskerdijken

In oktober vindt de 4e Oktobertour (voorheen Noord Nederland Tour) plaats van singer-songwriter Roon Staal (36). Op 16 locaties in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Noord- en Zuid Holland zal hij zijn nieuwe en uitgebreide verzamelalbum presenteren met alle tot nu toe uitgebrachte eigen composities aangevuld met nog niet eerder uitgegeven werk vanaf zijn tienerjaren.

10a-2017

 

Roon Staal woont en werkt zowel in Nederland als in het verre Oosten van Rusland. Een deel van het jaar verblijft hij in Vladivostok, waar hij ook aan zijn muzikale carriere werkt en geregeld concerten geeft. Zo gaf hij afgelopen jaar concerten in zowel Vladivostok als Khabarovsk in het Philharmonisch Concertgebouw. Dit jaar geeft hij dus een collectie uit van zijn eigen materiaal op 3 CD’s met in totaal 50 songs die hij door de jaren uitgaf – of juist nog niet – en vult hij dit pakket aan met een tekstboek van de liedjes en een LP met een speciale eigen selectie
Het concert te Haskerdijken vindt plaats op vrijdag 28 oktober a.s. in de Kapelle. Aanvangstijd is 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang geopend.

Staal, die zichzelf vanachter de piano begeleid, zal tijdens de concerten een greep uit zijn eigen repertoire brengen. Ballades en luisterliedjes als Rust In Bewustzijn, Morgen Komt Eraan en Weet Waarom Je Leeft van zijn eerste 2 cd’s The Journey en In The Silence Of Light alsmede songs van de laatste cd In The Hearts Of The World als The Garden Of Light en Als Je Mij Zoekt zullen live vertolkt worden. Ook het ontroerende Help Me Through The Night, geschreven door Ede Staal, zal niet ontbreken.

Alle jnformatie over de concerten en de locaties is te vinden op www.roonstaal.com. Kaarten voor het concert te Haskerdijken, of voor 1 van de andere locaties, zijn te reserveren via www.roonstaal.com of telefonisch via 06-30025992 en kosten € 15,00 per stuk.