Nieuws over Dodo fan Haska !!!

Wat is er al weer veel gebeurd, veel vergaderd en veel geoefend voor dit  Iepenloft  Sjong Theater. Alle acteurs hebben gezamenlijk al twee keer het hele script doorgelezen.

De naaisters zijn al bij elkaar geweest, hebben de maten van alle deelnemers opgenomen en gaan 30 maart aan de slag in de kantine van Nico en Corrie Veldman.

Het koor heeft de eerste “inzeep” repetitie gehad.Romke Gabe heeft de eerste scene repetitie gehad met de 8 kinderen die meedoen in het stuk . Zij gaan ook een optreden  verzorgen  tijdens de wandeling van het publiek naar de Kapelle .

Hanneke Tuinstra, Johanna de Jong en Winda Veldman gaan met z’n drieën de “Dodo Walk” voorbereiden. Deze gaat vanaf het parkeerterrein over de Kapellewei naar het festivalterrein.

Sake Hooisma is met zijn team al druk aan het rekenen en inkopen geslagen en René Smit is bezig om sponsorpakketten samen te stellen. Die kunnen dan “aan de man” gebracht worden en dan hopen we op extra financiële steun.

De werkgroep is druk bezig met alle voorbereidingen. U ziet en merkt het misschien nog niet maar er is al heel wat “onzichtbaar” werk verricht. Gerben heeft voor de zangers alle stukken op een midi bestand gezet zodat ook thuis de noten gestudeerd kunnen worden. Pam v.d. Voort is in samenwerking met Eppie Dam en de werkgroep druk bezig om een prachtige poster te ontwikkelen.

De eerste 100 kaarten zijn inmiddels al verkocht. Er geldt een voorverkoop korting: Als u vóór 1 juni uw kaarten besteld ,krijgt u € 2,50 korting per kaartje. ( voor 1 juni € 16,- daarna € 18,50)

     Mis het niet  19 – 23 september