Reunie basisschool Haskerdijken – Nieuwebrug

De basisschool in Haskerdijken – Nieuwebrug is in 2016 helaas gestopt omdat er te weinig leerlingen waren. De school heeft het ongeveer 200 jaren vol kunnen houden. De eerste school stond bij de Kapelle, de volgende aan de Rijkstraatweg en de laatste staat nu al weer jaren in het centrum van het dorp.

Veel leerlingen denken met veel plezier terug aan hun lagere schooltijd. Wij ook en zo ontstond het idee om een reünie te houden met alle leerlingen en leerkrachten, voor zover nog in leven natuurlijk, die op de school zijn geweest.

Deze reünie wordt gehouden op zaterdag 8 april 2017 in het Dorpshuis in HaskerdijkenJe kunt je aanmelden via www.reunie-obs-haskerdijken.nl

Daar vind je ook het globale programma van die dag.
Op de website staat ook een heel interessant stuk historie van de school met foto’s van de gebouwen. En als je nog leuke anekdotes hebt dan horen we die ook graag want dan kunnen we die ook op de website vermelden.

Ook een vriendelijk verzoek om de reünie door te geven aan iedereen die ook leerling of leerkracht is geweest. Maak daarvoor ook gebruik van de sociale media zoals Facebook; anno 2016 werkt dat het snelst.

school-aan-de-rijksstraatweg-in-de-winter
Op de foto een winters plaatje van de oude school aan de Rijksstraatweg.

Voor eventuele verdere info kun je contact opnemen met de organisatoren. Hun e-mailadressen en telefoonnummers staan ook op de website www.reunie-obs-haskerdijken.nl